Kleur
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Chinese Porcelain

Chinese Porcelain is een prachtige mix van kobalt- en inktblauw. De diepe, krachtige blauwtint neemt je mee naar de natuur en roept associatie op met balans en stilte.

Aloe Aloe

Aloe Aloe is een frisgroene kleur met een blauwe ondertoon. Het is de perfecte kleur voor elke ruimte. Tijdens het schilderen, voel je al de frisse energie door de kamer stromen.
 

 

Brass Mesh

Brash Mesh is een rijke okerkleur die doet denken aan vervlogen tijden maar nog steeds erg "in" is vandaag de dag. Het is perfect voor mensen die van aardetinten houden.

 

 

Christmas Ivy

Christmas Ivy is een traditionele donkergroene tint met een vleugje azuurblauw. Met deze kleur kun je niet alleen in december maar het gehele jaar door genieten van een feestelijke sfeer.

Romantic Evening

Romantic Evening creëert de juiste sfeer dankzij de diepe bordeauxrode kleur met een ondertoon van auberginepaars. Deze kleur komt het best tot zijn recht bij schemering; de gouden uren tussen dag en nacht.

 

Rose Heart

Rose Heart is een zachtroze tint met een koraalrode ondertoon. Romantici zullen deze klassieke kleur zeker waarderen.
 

 

Vind je kleur in een afbeelding

Je kunt overal kleurinspiratie vinden, maar hoe kom je bij de juiste verfkleur? Onze kleurkiezer helpt je hierbij. Upload een foto en schuif daarna over de foto om je kleur te vinden. Ben je blij met je keuze? Gebruik dezelfde tool om je gekozen kleur in je kamer te virtualiseren. 
 

Creëer jouw 60-30-10 combinatie

Het creëren van de juiste kleurencombinatie kan soms best moeilijk zijn. Dankzij het 60-30-10 principe is het eenvoudig om de juiste balans van de kleuren te vinden.