Gratis thuisbezorgd! 14 dagen bedenktijd, gratis retour

In 4 stappen een nieuwe sfeer

Kleuren uitproberen? Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar passen en het beste matchen met je meubels en accessoires. Bekijk al onze kleuren en kleurcollecties en maak je kleurkeuze, upload een foto van een ruimte in je huis die aan een likje verf toe is, schilder deze digitaal en bekijk het resultaat.

Hieronder wordt in 4 korte stappen uitgelegd hoe je de muren in je huis digitaal in een andere kleur 'verft'.

Stap 1 – Upload je foto en plaats markers op de oppervlakken die je wilt inkleuren

Upload je foto. Sleep vervolgens Oppervlak marks toe om aan te geven welke vlakken gekleurd moeten worden. Klik op Toevoegen als je een nieuw oppervlak aan wilt maken voor meerdere kleuren in je ontwerp. Wanneer je een oppervlak niet wenst te kleuren, kies dan voor Maskeer. Wanneer je een oppervlakte wilt wegsnijden of bijsnijden, selecteer dan Rand.

Stap 2 – Bekijk je selectie

Druk op Voorbeeld om te zien welke gebieden je geselecteerd hebt om in de volgende stap een kleur te geven. Tevreden? Kies Paint.

Stap 3 - Selecteer je kleuren

Klik op Toevoegen om een kleur toe te voegen. Je kunt kleuren uit onze acht kleurgroepen selecteren of uit onze stijlcollecties ONE by Histor en The Color Collection. Klaar met kiezen? Klik dan op Gereed.

Stap 4 – Sleep je gewenste kleuren in de foto en zie het resultaat

Sleep je kleur naar de gewenste muur en zie het resultaat. Tevreden? Klik op Snapshot om je project op te slaan. Kies Terug om je project terug te zien.