Aloe Aloe
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aloe Aloe

Aloe Aloe is een frisgroene kleur met een blauwe ondertoon. Het is de perfecte kleur voor elke ruimte. Tijdens het schilderen, voel je al de frisse energie door de kamer stromen.
 

Frisgroene kleur met een blauwe ondertoon

Moeder Natuur weet wat beste voor je is. Het is een eindeloze bron van inspiratie, die terug te vinden in de kleinste details, denk aan de aloë vera plant die je laatst nog verplaatste om te groeien en nu de inspiratie is geworden voor de rest van het interieur. 

Je kunt kleurinspiratie overal vandaan halen. Met onze kleurkiezer tool kun je gemakkelijk je verfkleur vinden aan de hand van een afbeelding

60-30-10 met Aloe Aloe

Aloe Aloe kan je het beste combineren met wit en lichte tinten, dan creëer je een rustige sfeer. Voor een meer gewaagde combinatie kan je denken aan een combinatie met twee donkere groene tinten. 

Klik op een van de combinaties om de kleuren in de kamer eenvoudig te visualiseren. 
197959-HISTOR-COLOUR-COMBINATIONS-60-30-10-EUREKA-WEB-MET-LIJN-01.png197959-HISTOR-COLOUR-COMBINATIONS-60-30-10-EUREKA-WEB-MET-LIJN-02-(1).png197959-HISTOR-COLOUR-COMBINATIONS-60-30-10-EUREKA-WEB-MET-LIJN-03.png

Vind je kleur combinatie

Hoe beïnvloedt kleur je kamer? Welke kleur moet je kiezen? En op welke muur moet je de kleur aanbrengen voor het beste resultaat? Wij kunnen je helpen met inspirerende beelden en praktische tips.

Ontdek meer kleuren

Benieuwd naar meer kleuren? Ontdek onze andere kleuren en kleurcombinaties.