Romantic Evening
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Romantic Evening

Romantic Evening creëert de juiste sfeer dankzij de diepe bordeauxrode kleur met een ondertoon van auberginepaars. Deze kleur komt het best tot zijn recht bij schemering; de gouden uren tussen dag en nacht.

Bordeauxrood met een aubergine ondertoon

Op zondag staat veelal ontspanning centraal. Dat is goede moment om nieuwe inspiratie en ideeën op te doen voor je interieur. Kleurinspiratie is te vinden in de kleinste details. Denk aan de kaarsen die je aansteekt voor een romantische zondagavond op de bank.

Je kunt kleurinspiratie overal vandaan halen. Met onze kleurkiezer tool kun je gemakkelijk je verfkleur vinden aan de hand van een afbeelding

60-30-10 met Romantic Evening

Combineer Romantic Evening met donkergroen en goud om de kleur echt te laten stralen.

Klik op een van de combinaties om de kleuren in de kamer eenvoudig te visualiseren. 
197959-HISTOR-COLOUR-COMBINATIONS-60-30-10-EUREKA-WEB-MET-LIJN-06-(1).png197959-HISTOR-COLOUR-COMBINATIONS-60-30-10-EUREKA-WEB-MET-LIJN-04.png197959-HISTOR-COLOUR-COMBINATIONS-60-30-10-EUREKA-WEB-MET-LIJN-05-(1).png

Vind je kleur combinatie

Hoe beïnvloedt kleur je kamer? Welke kleur moet je kiezen? En op welke muur moet je de kleur aanbrengen voor het beste resultaat? Wij kunnen je helpen met inspirerende beelden en praktische tips.

Ontdek meer kleuren

Benieuwd naar meer kleuren? Ontdek onze andere kleuren en kleurcombinaties.