Histor - Inspiratie - Wooninspiratie
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Natuurlijke groentinten

Een buitensfeer in huis creëer je het makkelijkst met groen. Een veelzijdige kleur waarmee je een frisse wind door je huis kunt laten waaien, maar die ook warmte en geborgenheid kan geven. Groentinten aan de blauwe kant van het spectrum ademen een rustige, serene sfeer uit. Zit je meer aan de kant van geel, dan kan groen een warme, zomerse noot toevoegen. Denk dus goed na over welke sfeer je wilt bereiken. Start de Histor Kleurkiezer om al onze groentinten te ontdekken.

  
 

Gevoel van ruimte

Histor-kleuren als Eucalyptus, Wier of Zelfstandig brengen de weidsheid van de zee in huis. Je roept er een gevoel van ruimte mee op, van uitwaaien op het strand. Een verstilde sfeer creëer je met meer vergrijsde HistorONE tinten als Organic Grey en Deep Forest. Kleurcombinaties met groen maak je heel eenvoudig met The Green Ones, één van de natuurlijke kleurenpaletten uit HistorONE kleurencollectie.

  
 

Groen en hout in je interieur

Pure materialen als textiel passen heel goed in deze trend. Wol en jute zijn bijvoorbeeld mooie, natuurlijke materialen die je kunt laten terugkomen in een vloerkleed. Ook rotan stoelen om de eettafel doen het goed. Hout past in bijna elk interieur, maar is een must als je veel groen gebruikt. Wil je een accentkleur toevoegen? Denk dan aan aardetinten als terra en oranje. HistorONE kleuren Cream White, Warm Clay en Clear Leaf passen hier perfect bij.

  
 

Haal de natuur in huis

Door de sterke link van groentinten met de natuur, zorgen ze voor rust, balans en ontspanning. De Forest Collection van The Color Collection brengt de buitensfeer binnen in je interieur. Een intense kleur in je slaapkamer zet je het beste op de wand achter het bed en niet op die tegenover het bed waar je naar kijkt.

  

Bekijk ons Pinterest bord Interieur-Groen voor meer inspiratie.