Histor Stylisten | Kleuradvies | Interieuradvies
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Styling- en kleuradvies bij je thuis of online

Thuis wil je je lekker voelen. De kleuren in je huis hebben een grote invloed op de sfeer en zijn erg belangrijk. Maar soms kom je er niet uit of heb je behoefte aan nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken. Onze stijladviseurs kunnen je dan helpen. Jelena Brillenburg Wurth geeft al sinds 2005 kleuradviezen voor Histor. Jelena is zelfstandig interieurstylist en heeft haar eigen bureau.

Persoonlijk kleurenplan

Jelena streeft in haar adviezen naar een persoonlijk kleurenplan met een uitgesproken sfeer. Ze vertelt: “Veel mensen neigen naar lichte tinten, omdat ze bang zijn dat de woning te donker wordt. Maar wit kan ook voor contrast zorgen. Ik vraag welke sfeer ze willen bereiken en welke kleuren ze mooi vinden. Daar kan ik mee verder om samen met hen tot een persoonlijk en toch verrassend kleurenplan te komen

Sfeer bepalen

Voor een kleur- en interieuradvies bij je thuis of online nemen de stylistes 3 uur de tijd. Daarin is vaak ruimte voor de hele benedenverdieping, en soms zelfs meer. Jelena: “Het scheelt als klanten ongeveer weten welke sfeer ze willen voor hun interieur. Weten ze echter nog niet wat ze willen bereiken, dan kunnen wij ze helpen door de juiste vragen te stellen. Ook als partners verschillende ideeën hebben, komen we er altijd samen uit.”

Stylingadvies

“Het kleurenplan bestaat uit een plattegrond van het huis met daarop de gekozen kleuren geplakt bij de desbetreffende muren, deuren en/of kozijnen en de naam van de soort verf erbij. De stijladviseurs geven ook stylingtips of indelingtips als daar tijd voor is, en dat is meestal wel het geval. Het kleurenplan vormt de basis. Maar in mijn adviezen probeer ik de gewenste sfeer te versterken en nog meer eenheid te creëren aan de hand van extra ideëen.”

Verrassend resultaat

Jelena geniet ervan als haar klanten zichzelf verrassen. “Het leukste vind ik het als mensen zeggen: ‘Goh, nooit gedacht dat ik hiervoor zou kiezen.’ Terwijl ze toch zelf de aanzet hebben gedaan. Ik stimuleer ze alleen en draag ideeën aan op basis van hun input. Een kleurenplan ontstaat altijd samen.”