Histor MY color - Breng je mooiste kleuren thuis
 
 
 
 
 

 
 


        

Histor MY color palet

Kleur inspireert en stimuleert. Met je persoonlijke kleurpalet creëer je jouw eigen plek en komen je ideeën tot leven. Histor helpt je graag om jouw eigen kleurkeuzes te maken. Kleuren die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Ter inspiratie heeft Histor een kleurpalet samengesteld waar je eindeloos mee kan combineren.

Histor MY color app

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store of Google Play Store.

ColorTester

Zo komen de kleuren pas echt tot leven. Helemaal zeker zijn van jouw gekozen verfkleur?
Bestel dan gemakkelijk een kleurtester via de Histor MY color app of op Histor.nl .

60-30-10 principe

Kleuren helpen bij het creëren van een eigen stijl.
Het vinden van de juiste kleurencombinatie is met het 60-30-10 principe een stuk makkelijker. Het inspireert je om eens buiten de gebaande paden te treden.
Met 60-30-10 stel je een driekleurenpalet samen met de juiste balans tussen muren, meubels en accessoires in je interieur. Je wordt erbij uitgedaagd om te vertrouwen op je intuïtie en stijl.

Breng je mooiste kleuren thuis

  • Excellente dekking
  • Extra mat
  • Intens levendige kleuren 
Dankzij de INTENSE COLOR TECHNOLOGY kies je met Histor MY color voor intens levendige kleuren. De hoogwaardige kleurpigmenten zorgen voor diepe en intense kleuren die lang mooi blijven. 

Product van het jaar

Verkozen tot product van het jaar! Wat een mooi resultaat!
Histor MY color én de Histor ColorTester zijn verkozen tot product van het jaar.
Alleen met jouw stijl maak je jouw thuis.
Haal je inspiratie uit je tuin, je foto’s, je stad of de buurt, want kleur is overal.
Dankzij de Intense Color Technology kies je met Histor MY color voor intens levendige kleuren, die langdurig mooi blijven.
Test ze op de muur met de Histor ColorTester.

MY color magazine

Opzoek naar meer inspiratie? Bekijk het nieuwe MY color magazine! Vind handige tips over hoe jij zelf jouw eigen kleurenpalet samenstelt, ontdek de inspiratiepaletten van 2021 en lees de inspirerende color stories. 

Histor Kleurbedenktijd

Nét niet de juiste kleur gekozen? Stel je hebt bedacht om je slaapkamer groen te verven – maar als de verf eenmaal goed en wel op de muren zit, zie je pas echt het effect. Had je nu maar net die andere tint gekozen!