Monodek Exterior
 
 
 
 
 

 
 


        

Landurig weerbestendig

Histor Monodek Exterior is een muurverf waarmee je je buitenmuren weer een verzorgde uitstraling geeft. Het is vuilafstotend en beschermt je huis jarenlang tegen weersinvloeden. De Ultra Dense Technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Handen uit de mouwen en aan de slag voor een resultaat waar je lang trots op zult zijn! Daar knapt je van op.

  • Langdurig weerbestendig
  • Mat
  • Vuilafstotend
  • Optimale dekking
  • Geurarm
  • Oplosmiddelvrij
Histor Monodek Exterior is verkrijgbaar in wit, zwart en in vrijwel alle kleuren te mengen op de kleurenmengmachine.

Muur en Plafond schilderen? Volg het stappenplan

Stap 1: De voorbereiding
Reinig de ondergrond met Histor Ontvetter voor een goede hechting. Vul eventuele gaatjes en scheuren met een geschikt vulmiddel. Heb je een zuigende en/of nieuwe ondergrond? Gebruik dan Histor Voorstrijk.
 
Stap 2: Het aanbrengen
Vooraf de verf goed roeren en eventueel verdunnen met 1-5% water.  Breng vervolgens gelijkmatig aan met een kwast/vachtroller op de droge ondergrond. Werk in vakken van boven naar beneden en nat in nat. Het mooiste resultaat behaal je met lange bewegingen in één richting. Eventuele verfspatten kan je het best meteen verwijderen met warm water. Dekking en rendement zijn afhankelijk van de voorbehandeling, structuur en conditie van de ondergrond.

Zie hiernaast een filmpje hoe je het best je muren kunt schilderen. Voor het plafond of andere klussen 
Klik hier

Duurzaamheid

Histor gelooft dat verf kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Materialen en ondergronden gaan namelijk langer mee als ze door de verf van Histor worden beschermd. Daarnaast zorgt de goede dekking van onze producten ervoor dat je minder verf nodig hebt.

De emmer van Histor Exterior Revolution is gemaakt van 90% gerecycled plastic, dat scheelt 90% CO2 vergeleken met de vorige emmer. Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Lees hier meer over duurzaamheid binnen Histor.

Vraag het aan Mr. Histor

Heb jij hulp nodig bij de klus? Chat, app of bel Mr. Histor voor al jouw klus vragen!

Whatsapp: 06 - 430 411 65
Bellen: 088 - 490 0000

Mr. Histor is bereikbaar op:
Ma - Vrij: 09:00 - 17:00