Monodek Bathroom
 
 
 
 
 

 
 


        

Schimmelbestendig

Met Histor Monodek Bathroom maak je de muren van je badkamer en keuken weer fris. Deze muurverf dekt in één laag, is schimmelbestendig en daardoor ideaal voor vochtige ruimtes. Zo blijft het altijd lekker fris! De Ultra Dense Technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Daar knapt je huis van op.

  • Schimmelbestendig en vochtregulerend 
  • Mat
  • Dekt in 1 laag
  • Afwasbaar
  • Geurarm
  • Oplosmiddelvrij
Histor Monodek Bathroom is verkrijgbaar in  wit, RAL 9010 en in vrijwel alle kleuren te mengen op de kleurenmengmachine

Muur en Plafond schilderen? Volg het stappenplan

De voorbereiding
Reinig de ondergrond met Histor Ontvetter voor een goede hechting. Vul eventuele gaatjes en scheuren met een geschikt vulmiddel. Heb je een zuigende en/of nieuwe ondergrond? Gebruik dan Histor Voorstrijk.
 
Het aanbrengen
Vooraf de verf goed roeren en eventueel verdunnen met 1-5% water.  Breng vervolgens gelijkmatig aan met een kwast of vachtroller op de droge ondergrond. Begin met het plafond, dan de muren en werk daarbij altijd van boven naar beneden in vlakken. Het mooiste resultaat behaal je met lange bewegingen in één richting. Eventuele verfspatten kan je het best meteen verwijderen met warm water. Dekking en rendement zijn afhankelijk van de voorbehandeling, structuur en conditie van de ondergrond.

Zie hiernaast een filmpje hoe je het best je muren kunt schilderen. Voor het plafond of andere klussen 
Klik hier

Duurzaamheid

Histor gelooft dat verf kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Materialen en ondergronden gaan namelijk langer mee als ze door de verf van Histor worden beschermd. Daarnaast zorgt de goede dekking van onze producten ervoor dat je minder verf nodig hebt.

De emmer van Histor Monodek Bathroom is gemaakt van 90% gerecycled plastic, dat scheelt 90% CO2 vergeleken met de vorige emmer. Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Lees hier meer over duurzaamheid binnen Histor.

Vraag het aan Mr. Histor

Heb jij hulp nodig bij de klus? Chat, app of bel Mr. Histor voor al jouw klus vragen!

Whatsapp: 06 - 430 411 65
Bellen: 088 - 490 0000

Mr. Histor is bereikbaar op:
Ma - Vrij: 09:00 - 17:00