Weer verliefd op je huis | aflevering 8 | seizoen 8 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 8 - Maaike en Jelmer uit Aerdenhout

Twee jaar geleden hebben Maaike en Jelmer hun appartement in Amsterdam verruild voor en geschakelde villa in Aerdenhout. Ondanks de aanbouw en grote ruimtes voelt het huis hokkerig en klein aan. Doordat de twee botsen qua woonstijlen is het interieur niet een geheel.

Jelmer vindt de stijl van Maaike veel te klassiek en hij gaat liever voor industrieel, strak en meer kleur in huis. Voor Maaike is deze stijl veel te kil en zij zet het huis liever vol met haar verzameling antieke meubels. Het enige waar de twee het wel over eens zijn, is een speelhoek voor de kinderen met veel opbergruimte. Gaat het vtwonen styliste Marianne lukken om de twee stijlen samen te brengen?

De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist:


De kozijnen worden allemaal geschilderd in de kleur November (S 6005 Y20R). Door te kiezen voor deze donkere kleur wordt er een extra accent gelegd op de glas in lood ramen. Daarnaast steekt de kleur November mooi af tegen de zachte kleur Soft Blush op de muur achter de bank. De posters aan de muur worden omlijst met een vlak in de kleur Clear Ginger.De kleur Soft Blush wordt doorgetrokken op de muur achter de eethoek. De oude eettafel is nieuw leven in geblazen waarbij het onderstel geschilderd is in de kleur November, dezelfde kleur als de kozijnen.De zoete roze muur wordt opgeheven door de donkere kleur Subtiel (S 7010 Y30R) aan de andere kant van de ruimte. Zo worden de smaken van Maaike en Jelmer mooi samen gebracht. Als laatste heeft de vtownen stylist ook de hal onder handen genomen en is de groene muur naast de trap vervangen voor de kleur Zeester (S 2010 Y60R).Wil jij het volledige resultaat zien? Loop nu zelf door de woning met de 360 tour van vtwonen.


 
Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!