Weer verliefd op je huis | aflevering 7 | seizoen 8 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 7 - Jolanda en Sander uit Bovenkarspel

Jolanda en Sander wonden sinds twee jaar in Bovenkarspel. Er is een probleem met de woning en dat is het interieur. Dat komt niet alleen de verschillende woonsmaken, maar ook de basis van het interieur is niet goed. De huidige vloertegels zorgen ervoor dat Jolanda en Sander voor een onmogelijke opdracht staan.

Jolanda en Sander willen een gezellig maar ook praktische woon- en eetkamer. De stijlen voor het interieur lopen alleen erg uiteen. Jolanda zou graag een Scandinavisch interieur willen met zachte en stoere elementen. Sander wilt juist een stoer interieur met natuurlijke materialen. Gaat het de vtwonen stylist lukken om de twee stijlen samen te brengen?

De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist: Het huis van Jolanda en Sander kan wel wat warmte gebruiken. Daarom kiest de vtwonen stylist voor een kleurpallet dat bestaat uit groen en warme wit tinten. Zo is de muur achter de bank geschilderd in de kleur Zonlicht ( Ral 9010).Achter de televisie is gekozen voor de kleur Definitie (S 5010 G30Y). De televisie kast heeft dezelfde kleur gekregen. De kast is vrij groot en door deze in dezelfde kleur als de muur te schilderen valt dit minder op.Door een scheidingswand te plaatsen tussen de woonkamer en eetkamer ontstaan er twee aparte vormen die makkelijker in te richten zijn. Dezelfde kleuren uit de woonkamer zijn hier weer terug te vinden. Zo heeft de muur achter de eettafel de kleur Definitie gekregen en is de speelhoek geschilderd in de kleur Zonlicht.Wil jij het volledige resultaat zien? Loop nu zelf door de woning met de 360 tour van vtwonen.Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!