Weer verliefd op je huis | aflevering 6 | seizoen 8 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 6 - Oriana en Rene uit Oostzaan

Oriana en Rene wonen al vier jaar samen in Oostzaan samen met hun twee kinderen. Een paar jaar nadat het stel elkaar had leren kennen via een datingsite heeft Oriana alles in Ridderkerk achtergelaten om bij Rene te gaan wonen. Oriana mist Ridderkerk nog steeds en hun huis voelt nog steeds niet als thuis voor haar.

Oriana wilt graag een moderne inrichting met veel lichte kleuren. Voor rene is dit te kil en hij ziet graag meer kleur en huiselijkheid terug komen in de woning. Gaat het de vtwonen stylist lukken om de twee woonstijlen samen te brengen?

De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist:


In de gang is gekozen voor een lambrisering van schoolbordenverf. Samen met de schoolbord stootborden, kan de hal nu versierd worden met prachtige tekeningen en teksten.De donkere vloer, die er al was, blijft liggen. Om het contrast tussen de vloer en muren minder te maken, worden er zachte kleuren gekozen voor de muren. De muur achter de eettafel is geschilderd met de kleur Pale Opal (11042). Achter de bank is gekozen voor de kleur Clear Opal (11044). Door twee kleuren te gebruiken op de muur ontstaat er een speciaal effect.In de Serre is gekozen voor een andere grijstint op de muur, namelijk de kleur Soft Opal (11043). De ombouw van het loungebed en de bloempotten zijn geschilderd met de kleur Soft Topaz (11033).  Wil jij het volledige resultaat zien? Loop nu zelf door de woning met de 360 tour van vtwonen.Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.

Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!