Weer verliefd op je huis | aflevering 4 | seizoen 8 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 4 - Lynn en Martijn uit Castricum

Lynn en Martijn wonen in een eengezinswoning in Castriucm samen met hun zoon Roef. Toen ze het huis kochten was Lynn zwanger en zoon Roef kreeg alle aandacht na de bevalling. Hierdoor kwam het huis op de tweede plek, waardoor het nog geen sfeervolle en gezellige woning is geworden. Aan vtwonen stylist Wendy Verhaegh de uitdaging om meer sfeer in de woning te brengen.
 
Lynn ziet het liefst een relaxed scandinavisch interieur. Volgens Martijn neigt dit meer naar een beachlook en zijn voorkeur gaat meer uit haar donker, hout en staal. Waar het stel het wel over eens is, is dat ze graag meer gezellige hoekjes willen en een fijne speelhoek voor Roef. Daarnaast is er een grote wens voor een comfortabele bank en een grote tafel waar veel mensen aan kunnen zitten.
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist:

Voor de muren wordt gekozen voor de neutrale en rustige kleur Concentratie (S 1000 N). Door de neutrale tint komen de gekleurde details in de kamer mooi tot hun recht. Natuurlijk is er ook aan Roef gedacht, die zijn eigen plek krijg in de woonkamer. Achter het grote schuifpaneel is een groot vlak geschilderd met schoolbordverf in de kleur Geordend (S 4010 G30Y). Zo heeft Roef een plek om te tekenen en wordt deze gemakklijk afgedekt met het schuifpanneel. Wil jij het volledige resultaat zien? Loop nu zelf door de woning met de 360 tour van vtwonen.Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting

Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!