Weer verliefd op je huis | aflevering 3 | seizoen 8 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 3 - Mariska en Arno uit Alkmaar

Arno en Mariska wonen in een voormalig dijkhuisje aan de rand van het centrum van Alkmaar, samen met dochter Merel en hond Joe. Het stel woont hier al 25 jaar met veel plezier, alleen de indeling zijn ze het nog steeds niet over uit. Om meer licht te creƫren in de donkere woonkamer hebben ze vorig jaar een serre laten aanbouwen. Aan vtwonen stylist Frans Uyterlinde de uitdaging om de serre goed tot zijn recht te laten komen.
 
Voor Arno is het belangrijk dat de inrichting functioneel is. Daarnaast houdt hij ook erg van kleur. Mariska gaat liever voor een basic inrichting met een knipoog. Ze is dan ook dol op het verzamelen van tweedehands spullen uit de kringloopwinkel. Door de uiteenlopende smaken is de inrichting inmiddels een explosie van verschillende stijlen. Tijd dus voor een make-over!
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist:


Meteen bij binnenkomst is de kleur in de woning al terug te vinden. Voor de muur in de hal heeft Frans namelijk gekozen voor de kleur Enig. Dezelfde kleur is ook gebruikt voor de statafel in de keuken.De muur achter de bank is in de kleur Bestudeerd geschilderd. De natuurlijke tint zorgt ervoor dat de bank goed tot zijn recht komt.Frans heeft de oude eettafel nieuw leven gegeven door deze te gebruiken voor het tv-dressoir en een zitbankje tegen de muur. In de kleur Schelpenzand heeft de oude tafel een compleet nieuwe look gekregen. De nis in de serre wordt geschilderd in de kleur Steenbok. Deze kleur steekt mooi af tegen het blauwe behang en complimenteert de donkere meubelen in de ruimte.  Wil jij het volledige resultaat zien? Loop nu zelf door de woning met de 360 tour van vtwonen.Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!