Weer verliefd op je huis | aflevering 2 | seizoen 8 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 2 - Elyna en Patrick uit Amersfoort

Patrick en Elyna werden verliefd op elkaar op werk toen zij allebei nog een relatie hadden. Ondertussen wonen ze samen in een split-level woning in Amersfoort samen met hun zoontje Xem. Elyna kwam erachter dat ze zwanger was toen ze net verhuisd waren. Omdat Xem drie maanden te vroeg werd geboren liet het interieur nog even op zich wachten.
 
De woonstijl van Elyna is het beste te omschrijven als bohemian en kleurrijk. Patrick gaat daarentegen liever voor een wit en basic interieur. Hoewel het stel veel thuis werkt wilt Elyna graag dat het meer als een thuis voelt in plaats van een kantoor. Lukt het vtwonen stylist om Fietje om een gezellige woonkamer met een studeer-en speelhoek te maken?
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist:

 
In de keuken heeft Fietje gekozen voor de kleur Kiezel (S 3500-N) voor zowel de muur als de trap. Deze kleur heeft ze doorgetrokken tot de muur achter de televisie op de tweede verdieping.
 

 
De achterkant van de woonkamer wordt geschilderd met de Histor kleur van het jaar 2018 Climax (S 7010-R70B) Door de kleur op beide muren iets door te trekken ontstaat er een nisje. De kleur Tin (S 4500-N) die gebruikt is voor de bank en de kast sluiten mooi aan bij de trendkleur.
 

 
De rest van de muren in de woonkamer krijgen de rustige kleur Damp (S 1500-N) en de pui wordt opgefrist met de kleur Raaf (S 8500-N). Om de gele kleur van de accessoires terug te laten komen worden de laadjes van het bureau met de kleur Ram (1462-G98Y) opgeleukt.
 

 
Wil jij het volledige resultaat zien? Loop nu zelf door de woning met de 360 tour van vtwonen.Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!