Weer verliefd op je huis | Aflevering 7 | Seizoen 7 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 7 - Annemiek en Ed uit Rijswijk

Annemiek en Ed wonen al 20 jaar in het meer dan 100 jaar oude huis in Rijswijk. Hun dochters zijn inmiddels het huis uit, maar helaas hebben ze nog geen tijd gehad om van de nieuwe vrijheid te genieten. Annemiek en Ed zijn ondertussen wel toe aan een frisse start net als het interieur. Alleen hoe dit eruit moet komen te zien, daar komen ze samen niet uit.
 
Door de jaren heen is het interieur steeds voller en bonter geworden. Annemiek vind het heerlijk om spullen van de kringloop te verzamelen en ziet graag een huis vol kleur en speelsheid. Ed houdt juist van een strakkere inrichting en minder bonte kleurcombinaties. Het enige waar ze het wel overeen kunnen worden, is dat het na 15 jaar wel tijd is om afscheid te nemen van het blauw en roze in de woning.
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist: 

In de woonkamer achter de bank kiest vtwonen stylist Fietje voor de donkere kleur Yippi blue (7519). De kleur heeft ze als krijtverf laten mengen waardoor deze een extra matte look heeft. Het sjabloon boven de bank is geschilderd in de kleur Casus (S 6010-B10G). De kleur Casus is ook terug te vinden in de eetkamer op de wand achter de stellingkast.Zowel in de eetkamer als woonkamer worden de tegenovergestelde muren geschilderd met Sprankelend (S 2010-B10G). De lichte kleur is een mooi tegenhanger van de donkere kleuren aan de overkant. Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting

Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!