Weer verliefd op je huis | Aflevering 6 | Seizoen 7 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 6 - Els en Marcel uit Castricum

Els en Marcel wonen samen met hun twee zoons en pleegzoons in een jaren 30 woning in Castricum. Dat het huis voornamelijk door mannen wordt bewoond is terug te zien in de inrichting. Ondanks dat Els verder niks te klagen heeft, zou ze toch graag wat vrouwelijkheid en warmte terugzien in de woning. Tijd dus voor een make-over. 
 
Waar Els meer voor gezelligheid en accessoires gaat in de woning, kiest Marcel liever voor een strakke en stoere inrichting. Aan vtwonen stylist Frans de taak om deze twee stijlen bij elkaar te brengen en een interieur te ontwerpen dat past bij het hele gezin.
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist: 


In de woonkamer kiest Frank voor de kleur Evolutie (S 6020-B70G) op de wand achter de televisie. Voor een speels effect is er achter de bank een lambrisering geschilderd in de kleur Kaviaar (S 8502-G). De Kaviaar lambrisering van de woonkamer wordt doorgetrokken tot aan de eethoek om een geheel van de woning te maken. Ook de kleur Evolutie is hier terug te vinden op de muur boven en tegenover de eethoekDe twee fauteuils bij de vitrinekast en aan de eettafel zijn bekleed met een nieuwe stof en geverfd in de kleur Golf (S 2502-B) om deze een nieuwe look te geven die past bij de inrichting. 


Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!