Weer verliefd op je huis | Aflevering 5 | Seizoen 7 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 5 - Lisa en Raoul uit Amsterdam-Zuidoost

Twee jaar geleden is Lisa ingetrokken bij Raoul in Amsterdam-Zuidoost. Het interieur is nog steeds naar zijn smaak ingericht en voelt daardoor als een echt mannenhuis. Om een vrouwelijke touch toe te voegen aan de inrichting is het dus tijd voor een make-over.
 
Raoul gaat voor strak en stoer als het op het interieur aankomt. Hij houdt van grote vormen en donkere kleuren. Lisa vind de zwarte wand helemaal niks en neigt meer naar bohemian en vintage. Vtwonen stylist Marianne combineert de stijlen om een fijn thuis te creëren voor zowel Raoul, Lisa en de kleine op komst.
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist: 

Voor meer kleur in het interieur kiest Marianne voor de kleur Throughout green (7517) op de wand achter de televisie. In de hal wordt een iets donkerdere tint groen gekozen, de kleur Karma (S 1010-G10Y), waardoor het een geheel vormt met de woonkamer.Om af te zijn van de zwart-wit inrichting, worden zowel de muur als de tegels in de keuken geschilderd met Shell sand grey (7515). De vintage kapstok van Lisa wordt omgetoverd tot een servieskastje in dezelfde kleur.  Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!