Weer verliefd op je huis | Aflevering 4 | Seizoen 7 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 4 - Alicia en Shabaka uit Hoogvliet

Alicia en Shabaka wonen in een nieuwbouwhuis in Hoogvliet samen met hun zoon en dochter. Tijdens de oplevering was Alicia hoogzwanger, dus kozen ze ervoor de inrichting basic te houden. Nu 5 jaar later is er nog steeds niets veranderd. Als zelfs de kinderen vragen om meer kleur in huis is het hoog tijd voor een make-over.
 
De woonstijlen van het stel zijn enorm verschillend. Shabaka gelooft in less is more en ziet het huis dan ook het liefste strak ingericht met niet te veel kleur. Alicia houdt juist wel van kleur en ziet een warme inrichting voor zich met een moderne twist. Over een ding is het stel het wel eens, hun woning moet een fijne plek zijn om vrienden en familie te ontvangen. Vtwonen stylist Fietje schiet het stel te hulp en combineert de twee woonstijlen in de nieuwe inrichting.
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist:
 

 
Alicia wilde graag kleur en warmte in de woning. Om de warmte in de woning te brengen heeft Fietje gekozen voor de kleur Medina (S 2005-Y40R) op de muur achter de tvBij de eethoek is gekozen voor een blauwe muurverf, de kleur Sprankelend (S 2010-B10G). Ook de hal is onder handen genomen. Hier werd gekozen om de muren op te frissen met Histor Ultra Glad in wit en een poster om het geheel te breken. Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!