Weer verliefd op je huis | Aflevering 3 | Seizoen 7 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 3 - Danielle en Hans uit Heemstede

Het was liefde op het eerste gezicht toen Danielle en Hans de bungalow uit de jaren 60 zagen. Samen met de opa van Danielle hebben ze de hele bungalow gemoderniseerd. Ze wonen hier dan ook met veel plezier, samen met hun zoon en dochter. Door een gebrek aan kleur in de woning ontbreekt het nog wel aan warmte en gezelligheid.
 
De woonstijlen van het stel zijn erg verschillend. Danielle houdt erg van een Scandinavische stijl met een vleugje romantiek. Voor wat meer gezelligheid en warmte zou ze graag wat lichte en zachte kleuren terugzien in de inrichting. Hans kiest liever voor een strakke en moderne inrichting. Kleuren hebben dan ook niet zijn voorkeur en hij houdt het liever bij zwart en wit. Lukt het vtwonen stylist Fietje om de twee woonstijlen bij elkaar te brengen?
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist: 


Danielle wilde graag kleur terugzien in de woning. Achter de bank heeft de vtwonen stylist gekozen voor de kleur Forel (S 2005-Y50R). Door latjes tegen de muur te plaatsen in dezelfde kleur ontstaan er lijstjes die met foto’s of andere accessoires opgevuld kunnen worden. 

 
De bungalow beschikt over grote raampartijen waardoor er veel licht naar binnenkomt. Door de vele ramen vinden Danielle en Hans het ook erg lastig om de grote ruimte knusser te maken. Fietje heeft ervoor gekozen om met behulp van een grote tv-kast de ruimte op te breken en een gezellige zithoek te maken. Om het een geheel te maken wordt ook de kast geverfd in de kleur Forel. Bij de speelhoek is gekozen voor de kleur Karton (S 3010-Y70R) op de muur. Het bureau en het kastje aan de muur zijn met Histor One krijtverf geschilderd in de kleur Strong powder red. Met behulp van de Color Collection Wax hebben de meubels een oud effect gekregen. Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!