Weer verliefd op je huis | Aflevering 2 | Seizoen 7 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 2 - Sophie en Marcel uit Loenen aan de Vecht

Een jaar geleden verhuisde Sophie en Marcel van Amsterdam naar Loenen aan de Vecht. Samen met hun dochters wonen ze daar in een prachtig rijksmonument. De meubels komen nog uit hun vorige woning en komen hierdoor niet helemaal tot hun recht. Tijd dat een make-over hier verandering in brengt.
 
Marcel gaat het liefst voor een strakke inrichting en zou zijn stijl omschrijven als James Bond stijl. Sophie gaat veel liever terug in de tijd en houdt juist van licht en pastellen. Aan vtwonen stylist Wendy Verhaegh de taak om de twee woonstijlen samen te brengen in een interieur.
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist: 


De wanden in de woning zijn allemaal in de kleur Fragiel (S 1010-R80B) geschilderd. Deze kleur past goed bij het oude karakter van de woning. Ook de op maat gemaakte trapkast is in dezelfde kleur geschilderd met Histor Acryl Lak. In de woonkamer worden twee op maat gemaakte kasten geplaatst, een speciaal voor de kinderen. Deze zijn beide geschilderd in de kleur Tonijn (S 5020-B30G)Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!