Weer verliefd op je huis | Aflevering 1 | Seizoen 7 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 1 - Leonie en Rob uit Utrecht

Leonie en Rob wonen in een nieuwbouw eengezinswoning in Utrecht, samen met hun twee dochters. Ze hebben hele uiteenlopende woonsmaken en hierdoor wil het maar niet lukken om een warm en gezellig huis te creëren. Tijd dus voor een make-over.
 
Leonie ziet liever een strak, industrieel interieur met pastelkleuren. Rob houdt echter meer van een landelijke inrichting met warme kleuren. Vtwonen stylist Marianne gaat met beide woonstijlen aan de slag om het tot een mooi geheel te maken. Natuurlijk zorgt ze daarbij ook voor een praktische inrichting voor de twee kinderen en de hond.
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen-stylist:


Om kleur te brengen in de woning en de grote muur te doorbreken heeft de vtwonen stylist gekozen om de muur op te breken in verschillende vlakken. Achter de televisie zijn drie verschillende kleuren gebruikt. Het bruin strook is de kleur Najaar (S 4005-Y20R), het gele vlak is de kleur Kruim (S 2020-Y10R) en het zachtroze aan de bovenkant is de kleur Traan (S 0505-Y90R).

 
Bij de eettafel heeft de styliste ook weer gekozen voor 3 pastelkleuren. De bruine strook is dezelfde kleur Najaar als die gebruikt is bij de televisie, de beige cirkel is geschilderd met de kleur Zandsteen (S 2005-Y20R) en het lichtgeel op de wand is de kleur Madeliefje (S 0510-Y10R).Een van de meubelstukken die Leonie graag terug wilde zien in de inrichting, was een erfstuk van haar stiefvader. Het kastje kon wel een opknapbeurt gebruiken en is geverd met de Histor acryl lak in de kleur Zonlicht (RAL 9010). Waar het kastje eerst in de hal stond is deze nu te vinden in de woonkamer als schoenenkastje. Naast de woonkamer kreeg ook de hal een opknapbeurt. De muur werd in de kleur Zandsteen gezet voor een fris eindresultaat.


 
Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!