Histor - Stijlcollecties - The Color Collection
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

De natuurlijke kracht van kleur

Voor The Color Collection hebben we ons laten inspireren door de natuur. Dat zie je terug in de prachtige kleuren, maar ook in de matheid van de verf. Voor de muren kun je kiezen uit kalkmat of zijdemat – beide staan garant voor een rustige, authentieke uitstraling. Perfect te combineren met de lakken in zijdeglans of mat. The Color Collection is heel gemakkelijk aan te brengen, dekt uitstekend en blijft langdurig mooi. Een echt kwaliteitsproduct dus.
Start de Histor Kleurkiezer, ga naar Stijlcollecties en ontdek alle 56 vergrijsde en natuurkleuren.

Kleurinspiratie

Door een kijkje te nemen in verschillende interieurs, zie je wat kleur met een ruimte kan doen. Haal inspiratie uit deze beelden waar verschillende kleurcombinaties worden getoond uit het kleurenpalet van The Color Collection. Dit palet is zo ontworpen dat elke kleurencombinatie een resultaat geeft met een perfecte balans en een persoonlijke uitstraling.

Een intieme sfeer in de slaapkamer

Een donkere wand achter het bed geeft een slaapkamer een intieme sfeer. Een zacht vergrijsde kleur tegenover het daglicht verzacht de lichtreflectie.

 


 

Koele kleuren tegenover warm hout

In een ruimte met veel houtsoorten zorgen koele vergrijsde kleuren zowel voor verfrissing als voor rust en waardigheid.

  


 

Paars brengt subtiele mystiek

Fijngevoelig paars geeft een interieur de nodige finesse om een persoonlijke sfeer te creëren.

 


Een roze tint voor subtiele persoonlijkheid

In een ruimte met verschillende functies, kan kleur duidelijkheid en orde creëren. Een warm roze tint in contrast met vergrijsde blauwtinten geeft een persoonlijke sfeer.

  

 

Frisheid en warmte in de keuken

De keuken is steeds meer een open deel van de leefruimte. Vandaar dat het belangrijk is dat de kleuren in het kookgedeelte een relatie hebben met het eet- en leefgedeelte. Dit geeft een ruim en open gevoel aan de woning.

  

 

Krachten uit de natuur

Het combineren van zowel subtiele als intense en contrasterende aardetinten, zorgt voor een krachtig effect en een fijne balans in je interieur.

  

Vernieuwend klassiek

Door gedurfde kleurencombinaties toe te passen, geef je een klassiek interieur een moderne twist met een zeer persoonlijk karakter.

   

Gedurfd optimisme

Optimisme, vrolijkheid en persoonlijkheid als reactie op de economische ontwikkelingen. Zowel in woon- als in werkomgevingen duiken verfrissende elementen op: kunst, dynamische objecten, verschillende meubelstijlen. En gecombineerd met gedurfde en verrassende kleurencombinaties.

   

Verfrissende energie

Als reactie op een gedigitaliseerde wereld gaan veel mensen op zoek naar geestelijke verfrissing. We zien woningen met licht, ruimte, kalmte en rust en nieuwe vormen of materialen met frisse kleurencombinaties.

   

Warme aardetinten in contrast met een koele kleur

Donkere en lichte aardetinten geven zowel het interieur als de accessoires een geraffineerde uitstraling met een vleugje bescheiden luxe.

 

 

Persoonlijkheid met sterk contrast

Met diep zwart en helder wit ontstaat er een mooi contrast om accenten te leggen en architectuur te laten spreken.

 

Wil je meer inspiratie? Bekijk dan ons The Color Collection Pinterest-bord.