Histor - HistorONE 
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Met Passie gemaakt

Voor ONE by Histor hebben we alle registers opengetrokken. De verf is met zorg en veel gevoel voor detail gemaakt, met een combinatie van ambachtelijke traditie, hoogwaardige technologie en het inzicht van moderne stylisten. Het resultaat? Verf van topkwaliteit – reinigbaar, sterk, superieure dekking en gemakkelijk aan te brengen. Je blijft genieten van de prachtige verfkleuren.

ONE by Histor is exclusief verkrijgbaar bij de verfspeciaalzaak.

  • Onze muurverven zijn verkrijgbaar in Kalkmat, Extra Mat, Mat en Zijdemat.
  • Onze lakken zijn verkrijgbaar in Mat, Zijdeglans en Hoogglans, zowel op waterbasis als op terpentinebasis.

Prachtige vergrijsde kleuren, wittinten en accentkleuren

Het kleurenpalet van ONE by Histor bestaat uit 84 prachtige verfkleuren, van zeer zacht tot avontuurlijk diep, die allemaal perfect met elkaar te combineren zijn. Zo creëer je heel eenvoudig een unieke leefomgeving waarin je je helemaal thuisvoelt. Start de Kleurkiezer, ga naar stijlcollecties en ontdek de 12 kleurlijnen.

Tip: Ga naar de verfspeciaalzaak bij jou in de buurt voor handgeschilderde kleurstalen op A4-formaat. Tegen een geringe vergoeding kun je deze stalen meenemen om thuis rustig te kijken welke kleuren goed matchen met je meubels en accessoires. De verfspecialist helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Kalkverf voor een prachtig poedermatte muur

Kalkverf geeft een persoonlijke en warme sfeer in huis. Deze verf is echter erg kwetsbaar. De muren blijven ademen omdat de poriën niet afgedekt worden, dat heeft tot gevolg dat ze makkelijker vuil opnemen. Daarom heeft HistorONE een muurverf ontwikkeld die dit nadelige effect niet heeft, maar wel die mooie en authentieke poedermatte uitstraling van kalkverf. Voor vuilgevoelige ruimtes of als je kinderen hebt, is ONE by Histor kalkmat een uitstekend alternatief voor de kwetsbaardere kalkverf. Een extra bijkomstigheid is dat oneffenheden op je muur gecamoufleerd worden door die extreme matheid.

Styling- en kleuradvies bij je thuis

Thuis wil je je lekker voelen. De kleuren in je huis hebben een grote invloed op de sfeer en zijn erg belangrijk. Maar soms kom je er niet uit of heb je behoefte aan nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken. Onze stylistes kunnen je dan helpen. In de video laten we je zien hoe een ONE by Histor kleuradvies bij je je thuis in zijn werkt gaat om jouw droominterieur en sfeer vorm te geven.

Elke denkbare sfeer met ONE by Histor

Door een kijkje te nemen in verschillende interieurs, zie je wat kleur met een ruimte kan doen. Haal inspiratie uit deze beelden waar verschillende kleurcombinaties worden getoond uit het ONE by Histor kleurenpalet van eigentijdse vergrijsde kleuren, wittinten en accentkleuren.

Paars voor een rijke uitstraling

Subtiel getinte paarse kleuren, van zeer licht tot wat feller en zeer vergrijsd geven een interieur een rijke uitstraling met een beetje mystiek.

  

 

Frisheid in een klassiek interieur

Fijne koele kleuren in een matte uitvoering zorgen voor een rustige en ingetogen sfeer. De twee aquakleuren brengen frisheid en moderniteit in deze klassieke ruimte


  

Groen brengt rust in je huis

Groene tinten brengen de frisheid en de gezondheid van de natuur in je huis. Subtiel groen getinte zachte kleuren hebben een positieve en ontspannende invloed op de sfeer in een leefruimte. Perfect om toe te passen in je badkamer voor ultieme intspanning.

  

Verstilde sfeer met vergrijsd groen

Subtiel geel en groen getinte zachte kleuren hebben een ontspannende invloed op de sfeer in je interieur. Een verstilde sfeer creëer je met meer vergrijsde ONE by Histor tinten als Organic Grey en Deep Forest. 

  
 

Aardetinten voor een warm entree

Met warme aardetinten in je hal wordt het wel heel gezellig binnenkomen. Deze warme kleuren geven je interieur een vertrouwd en geborgen gevoel.

  

Intense contrasten

Een donkere achterwand in een grote ruimte met veel daglicht maakt de sfeer warm en gezellig. Geef je woonkamer een persoonlijk karakter door intense contrasten toe te passen met bijvoorbeeld accessoires als kussens en vazen.

  


Meer ONE by Histor inspiratie? Bekijk dan onze borden op Pinterest. Hier vind je beelden van de mooiste interieurs, styling tips, zelfmakers, woonaccessoires en meer.