Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Donkerrood met roest en chocolade ondertoon

Burgundy Wine is een donkere, roestachtig rood met een chocolade ondertoon. Het is een perfecte verfkleur voor een warme eetkamer, wijnproefruimte of voordeur. Probeer deze kleur uit met de zelfklevende kleurstaal (TEKSTLINK), de Perfect Finish muurverftester van 250 ml (TEKSTLINK) of koop deze direct (TEKSTLINK).

Donkerrood met roest en chocolade ondertoon

Zelf een kleurenpalet maken wordt makkelijk met behulp van het 60-30-10 principe. Hiermee creëer je zelf een uitgebalanceerd kleurenpalet met daarin drie kleuren. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

De chocolade ondertoon komt nog beter naar voren in combinatie met zowel lichte als donkere beige kleuren. Maak de 60-30-10 combinatie spannend door Burgundy Wine te combineren met een diepblauwe kleur of maak het geheel warm met terracotta kleuren.

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips of koop de ColorTester (TEKSTLINK).

Histor Perfect Finish: Altijd zeker van een perfect resultaat

Histor Perfect Finish muurverf is een extra dekkende muurverf, ideaal voor alle muren in jouw huis. Eenmaal aangebracht ben je verzekererd van een matte uitstraling die langdurig mooi blijft.