25% korting op kleur!

Profiteer nu van extra voordeel op ons gehele assortiment verven en verfbenodigdheden. Bestel nu en ontvang 25% korting op je bestelling door in je winkelwagen de onderstaande kortingscode in te vullen:

HSTR3MA

Voorwaarden voor deze kortingscode: 

  • Kortingscoupon is alleen geldig op Histor.nl
  • Alleen geldig bij aankopen boven 50 euro
  • Couponcode is 1 x geldig per klant
  • Deze couponcode is geldig t/m 30 april 2019
Histor behoudt zich het recht voor deze kortingscoupon eerder te staken dan de genoemde einddatum.

Histor Clean met korting

Wil je binnenkort binnen aan de slag om je muren te verven? Histor Clean muurverf is door de consumentenbond in november 2018 uitgeroepen tot beste koop. En profiteer nu van extra voordeel op Histor Clean reinigbare muurverf in 10 liter verpakking, alleen via histor.nl.

Aanbieding:

  • Histor Clean: 10 liter wit van 105,50 voor €59,95 
  • Histor Clean: 10 liter Zonlicht (RAL9010) van 105,50 voor €59,95

En bestel je via Histor.nl dan krijg je je bestelde muurverf gratis thuisbezorgd. Dus geen gesleep met zware verfemmers meer! Bestel nu.

Histor Combideals: combineer en profiteer

Bij Histor bieden we je niet alleen de beste verven en lakken, maar ook de kwasten, rollers en andere verfbenodigdheden die je nodig hebt om je verfklus tot een goed einde te brengen.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we bij elke lak of verf een pakketje producten op maat gemaakt die je in een keer kunt bestellen, tegen een extra voordelige prijs; de Histor Combideals. Je vindt bij elke verf en elke lak deze combideal of combideals overzichtelijk bij elkaar met maar liefst 30% korting! (korting ten opzichte van de prijs van de losse producten samen). Je herkent ze aan het ronde combideal icoon.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie