Ivm grote drukte, ook bij PostNL, kunnen leveringen helaas langer duren en is niet alles meer op voorraad.

Histor Monodek met korting

Histor Monodek latex wit 10 liter is een matte muurverf voor plafonds en muren binnenshuis. Het is makkelijk aan te brengen en geeft een uitstekende dekking, veelal in één laag. U kunt Histor Monodek gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard.

Deze muurverf is van hoge kwaliteit en makkelijk verwerkbaar. Na het aanbrengen van één laag Monodek ben je al klaar met je muur of plafond. Zo wordt schilderen wel heel makkelijk.

En bestel je nu dan is Histor Monodek extra voordelig:

  • 10 liter van 95,95 voor 47,95 euro

Histor Clean met korting

Wil je binnenkort binnen aan de slag om je muren te verven? Histor Clean muurverf is een reinigbare muurverf voor vuilgevoelige ruimtes. Profiteer nu van extra voordeel op Histor Clean reinigbare muurverf in 10 liter verpakking, alleen via histor.nl.

Aanbiedingen:

  • Histor Clean: 10 liter wit van 105,50 voor €59,95 
  • Histor Clean: 10 liter Zonlicht (RAL9010) van 105,50 voor €59,95

Bestel je via Histor.nl dan krijg je je bestelde muurverf gratis thuisbezorgd. Dus geen gesleep met zware verfemmers meer! Bestel nu.

Histor Combideals: combineer en profiteer

Bij Histor bieden we je niet alleen de beste verven en lakken, maar ook de kwasten, rollers en andere verfbenodigdheden die je nodig hebt om je verfklus tot een goed einde te brengen.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we bij elke lak of verf een pakketje producten op maat gemaakt die je in een keer kunt bestellen, tegen een extra voordelige prijs; de Histor Combideals. Je vindt bij elke verf en elke lak deze combideal of combideals overzichtelijk bij elkaar met maar liefst 30% korting! (korting ten opzichte van de prijs van de losse producten samen). Je herkent ze aan het ronde combideal icoon.