Voor 20u besteld morgen je verf thuis* Gratis verzending, gratis retour

Histor Monodek met 30% korting

Histor Monodek: hoge kwaliteit muurverf met unieke anti-dust technologie.

Je wilt snel klaar zijn met je verfklus? Voor de snelle schilder is er Histor Monodek. Deze muurverf is van hoge kwaliteit, makkelijk verwerkbaar en dekt in 1 laag. Histor Monodek is makkelijk aan te brengen en geurarm.
Schilder je met Histor Monodek dan blijven muren en plafonds nu zelfs nog langer wit dankzij de Anti-dust technologie. Hierdoor trekken je muur en plafond minder stof aan en kun je dus langer genieten van stralend witte plafonds en muren, zelfs rond ventilatieroosters en radiatoren.
Histor Monodek is verkrijgbaar in de kleuren Katoen (Ral 9001), Zonlicht (Ral 9010) of Wit in 2,5 liter, 5 liter en 10 liter.

Profiteer nu van 30% korting! Bestel snel!

Histor Combideals: combineer en profiteer

Bij Histor bieden we je niet alleen de beste verven en lakken, maar ook de kwasten, rollers en andere verfbenodigdheden die je nodig hebt om je verfklus tot een goed einde te brengen.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we bij elke lak of verf een pakketje producten op maat gemaakt die je in een keer kunt bestellen, tegen een extra voordelige prijs; de Histor Combideals. Je vindt bij elke verf en elke lak deze combideal of combideals overzichtelijk bij elkaar. Je herkent ze aan het ronde combideal icoon.

Couponcode voor extra voordeel

Profiteer nu van 25% extra korting op je aankoop, door in je winkelwagen de onderstaande kortingscode in te vullen:

HSTR6OE

De 25% korting geldt bij alle bestellingen met een minimaal bestelbedrag van 50 euro, geldig t/m 30 juni 2018 of zo lang de voorraad strekt


Voorwaarden voor deze kortingscode: 

  • Deze coupon is alleen geldig op Histor.nl
  • Deze coupon is alleen geldig bij aankopen boven 50 euro
  • Deze coupon is 1 x geldig per klant
Histor behoudt zich het recht voor deze kortingscoupon eerder te staken dan 30 juni 2018

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie