Weer verliefd op je huis - aflevering 2

Van een mengelmoes naar een smaakvol geheel

Over 4 maanden verwachten Laila en Sander een broertje of zusje voor hun dochtertje Yasmine. Een goede reden dus om hun ruime appartement in Amsterdam een make-over te geven!

Een grote uitdaging voor dit project is het samenbrengen van de twee uiteenlopende smaken. Waar Laila gaat voor warm, kleurrijk en Arabische invloeden, kiest Vincent liever voor rust, robuust en industrieel. De vtwonen-stylist bracht de twee verschillende stijlen samen in een smaakvol geheel. 

De Histor kleuren gekozen door de vtwonen-stylist:
Histor UltraHistor ongecompliceerd 

De basiskleur voor de woonkamer is Ultra (S 1005-R70B). Deze kleur werd zowel gebruikt voor de muur achter de bank als de tegenoverliggende muur met wandplanken. 

Histor Ultra in de woonkamer

De kleuren Uitdrukking (S 5010-R90B) en Ongecompliceerd (S 3010-B90G) zijn op verschillende plekken in de woonkamer terug te vinden in de details. Het TV dressoir en de plank van de bar zijn beide geverfd met Uitdrukking. Bij de wandplanken en de klok boven de eethoek wordt de kleur Ongecompliceerd terug gebracht in de woning. 

Eethoek Amsterdam

Naast de woonkamer werd ook de hal onderworpen aan een make-over. De muur werd opgedeeld in twee kleuren, welke terug te vinden zijn in de details van de woonkamer. De bovenkant van de muur is geverfd met Ongecompliseerd en de onderkant in de kleur UitdrukkingBekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!