Verfklusfilmpjes
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Histor trendkleur 2020 Chinese Porcelain: zitkamer

De Histor trendkleur van 2020 is Chinese Porcelain. Chinese Porcelain is een prachtige mix van kobalt- en inktblauw. De diepe, krachtige blauwtint neemt je mee naar de natuur en roept associatie op met balans en stilte. In dit how-to filmpje laten we je zien hoe je Chinese Porcelain kan gebruiken in de zitkamer. 

Histor Kleur van het jaar 2020 Chinese Porcelain: kinderkamer

De Histor trendkleur van 2020 is Chinese Porcelain. Chinese Porcelain is een prachtige mix van kobalt- en inktblauw. De diepe, krachtige blauwtint neemt je mee naar de natuur en roept associatie op met balans en stilte. In dit how-to filmpje laten we je zien hoe je Chinese Porcelain kan gebruiken in de kinderkamer.
 

Histor trendkleur 2019 Quiet Clearing: schilder een kleurvak

Quiet Clearin was de Histor trendkleur van 2019. Deze elegante, diepgroene kleur herstelt het evenwicht in huis door de kracht en harmonie van de natuur terug te brengen in het interieur, ongeacht de woonstijl. In dit how-to filmpje leggen we je uit hoe je met Quiet Clearing een kleurvlak op je muur kan schilderen en hoe je dit leuk kan stylen.

Histor trendkleur 2019 Quiet Clearing: style een sfeervol hoekje

De Histor trendkleur van 2019 was Quiet Clearing. Deze elegante, diepgroene kleur herstelt het evenwicht in huis door de kracht en harmonie van de natuur terug te brengen in het interieur, ongeacht de woonstijl. In dit how-to filmpje laten we je zien hoe je een sfeervol hoekje kan creëren met Quiet Clearing

Histor Perfect Finish: de juiste lak voor jouw keuken

In een keuken worden makkelijk vlekken gemaakt. Dankzij de vlek- en vetbestendige lak voor keukenkastjes hoef je je geen zorgen te maken over vlekken.

Histor Perfect Finish: de juiste lak voor jouw trap

Voorkom uitglijden en maak je trap weer als nieuw met anti-slip trapverf van Histor. De lak is kras- en slijtvast, wat onmisbaar is op een plek die veelvuldig wordt gebruikt.
 

Histor Perfect Finish: de juiste lak voor jouw radiator

Het is een onderdeel van je interieur dat vaak weinig aandacht krijgt: je radiator. Toch kunnen radiatoren na verloop van tijd gelig worden of gaan roesten. Met behulp van een hittenbestendige verf steek je dit onderdeel in een heel nieuw jasje.

Histor Perfect Finish: de juiste lak voor jouw betonvloer

Een betonnen vloer ziet er meestal weinig spannend uit. Door deze te schilderen met een betonverf in een mooie kleur oogt de vloer al snel een stuk frisser.

Histor Perfect Finish: de juiste lak voor jouw houten vloer

In een huis wordt geleefd, daarom is het belangrijk dat je interieur tegen een stootje kan. Dankzij de kras- en slijtvaste houtlak van Histor hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen.
 

Histor Perfect Finish: de juiste lak voor jouw wandtegels

Geen zin om de tegels om de muur te vervangen? De tegels schilderen met een tegelverf is een prima en voordelig alternatief.

How-to: muur schilderen

Je muren witten? Zin in een compleet andere sfeer in de woonkamer of slaapkamer? Met een ander kleurtje op de muur, verander je de hele ruimte in een handomdraai. Maar wat voor soort afplaktape kun je het best gebruiken? Is het nodig de muur eerst te ontvetten? En hoe voorkom je dat er van die lelijke strepen achterblijven? Brechtje, onze Histor styliste, laat je in deze korte klusvideo stap voor stap zien hoe je het best te werk kunt gaan.
 
Ga naar onze verfkluswijzer en vind het gedetailleerde stappenplan én een lijst met alle benodigdheden voor de klus.

How-to: plafond schilderen

Een fris gewit plafond, of een leuk kleurtje; daar knapt je hele kamer van op. Maar hoe zorg je ervoor dat het mooi strak wordt? Heb je een speciaal voorstrijkmiddel nodig? Brechtje, onze Histor-styliste, weet precies waar je allemaal op moet letten en legt je in deze instructievideo stap voor stap uit hoe je je plafond mooi schildert. Wist je bijvoorbeeld dat je het best kan werken met een denkbeeldige vlakverdeling?
 
Ga naar onze verfkluswijzer en download het gedetailleerde stappenplan plafond schilderen én een lijst met alle benodigdheden voor deze klus.

How-to: je meubel schilderen

Een fris kleurtje voor je dressoir? Een keukenstoel schilderen? In deze klusvideo laat Histor styliste Brechtje, stap voor stap zien hoe je makkelijk het mooiste resultaat bereikt. Als voorbeeld pakt styliste Brechtje een commode voor in de kinderkamer aan. Ze gebruikt daarbij watergedragen lak; dit droogt lekker snel, ruikt niet, verkleurt nauwelijks en is beter voor het milieu.
 
Ga naar onze verfkluswijzer en vind het gedetailleerde stappenplan én een lijst met alle benodigdheden voor de klus.

How-to: je kozijn schilderen

Hoe pak je het best de kozijnen binnen aan? Brechtje, onze Histor-styliste, weet precies waar je allemaal op moet letten en legt je in deze instructievideo stap voor stap uit hoe je je kozijn het beste schildert.

Ga naar onze verfkluswijzer en vind het gedetailleerde stappenplan én een lijst met alle benodigdheden voor de klus.

How-to: je plinten schilderen

Plinten schilderen is een relatief eenvoudige klus. In deze korte klusvideo laat Histor styliste Brechtje, stap voor stap zien hoe je makkelijk tot het mooiste resultaat komt. Brechtje, onze Histor styliste, laat je in deze korte klusvideo stap voor stap zien hoe je het best te werk kunt gaan.

Ga naar onze verfkluswijzer en vind het gedetailleerde stappenplan én een lijst met alle benodigdheden voor de klus.

Sjablonen aanbrengen

Een sjabloon aanbrengen is helemaal niet zo moeilijk. In deze korte klusvideo laat Histor styliste Brechtje, stap voor stap zien hoe je makkelijk tot het mooiste resultaat komt.