Deur schilderen

Deur verven binnenshuis? Dit stappenplan geeft je alle informatie die je nodig hebt voor een perfect glad resultaat. Wij adviseren voor deze verfklus Histor Perfect Finish Acryl Lak Hoogglans: deze droogt sneller, ruikt niet en is minder milieubelastend. De lak heeft een optimale glans en dekt extra goed. Ook bestand tegen krassen en slijtage. De eenmaal aangebrachte verf kan er dus weer jaren tegen. Voor een rijke uitstraling kies je voor onze hoogglans lak. Die is nog het beste schoon te houden ook. Wil je iets aparts op je deur, kijk dan eens bij onze sjablonen.

Toch liever lak op terpentinebasis? Bekijk dan ons assortiment Alkyd Lakken.

Wat heb je nodig

Toon verfproducten en materialen

Verf

(0 reviews)

Perfect Base Grondverf Universeel

€ 14,95
(0 reviews)

Perfect Finish Acryl Lak Hoogglans

€ 16,34
Bereken wat ik nodig heb

Verfcalculator

Aantal lagen:
m2:
U heeft nodig:
Aantal lagen:
m2:
U heeft nodig:

Tips

  • Gebruik gele afplaktape: topkwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen, op alle ondergronden toepasbaar, zowel binnen als buiten. Prima kleefkracht, zeer hoge UV-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.
  • Gebruik als afdekmateriaal op de vloer afdekvlies (absorberende toplaag en anti-slip onderzijde), stucloper of een oud laken. Dek je meubels met afdekfolie af.
  • Voor glad geschilderde deuren kun je het beste een velvetroller gebruiken. Deze roller kan veel verf opnemen en vasthouden tussen de korte vacht. De ”zachte kern”  zorgt bij het rollen voor een gelijkmatig effect, zonder de vorming van luchtbelletjes.
  • Gebruik een acrylkwast bij watergedragen lak of muurverf. Deze verven drogen snel, zijn slapper en laten zich daarom makkelijker aanbrengen met een kwast met synthetisch haar in plaats van varkenshaar. Het verfopnemend vermogen is zeer hoog waardoor je makkelijk de gewenste laagdikte aanbrengt en strakke lijnen kunt trekken met de verf.
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie