Histor - Inspiratie - Wooninspiratie
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Warme aardetinten en houten meubels

Houten meubels en aardetinten gaan hand in hand. Touw is ook zo’n materiaal dat perfect in deze trend past. Hang een plantenbak op aan een touw of leg jute kleden op de vloer. Wil je je volledig hullen in warme weldadigheid, kies dan voor romig warmwit als basiskleur op de muren. Histor kleuren Compact en Katoen combineren heel vanzelfsprekend met aardetinten. Start de Histor Kleurkiezer om al onze aardetinten te ontdekken.

Histor Kleur - Katoen. Histor Kleur - Compact. Histor Kleur - Forel.

Materialen met een koele uitstraling

Meer balans in je interieur bereik je met materialen die van nature een koele uitstraling hebben. Warme aardetinten, zoals de HistorONE kleuren Strong Sienna, Warm Clay en Deep Quartz, laten zich smaakvol ‘blussen’ door een gietvloer in neutraal grijs. Marmer heeft dezelfde verkoelende werking. Op de muren valt te denken aan een koele lichtgrijze kleur.

Histor Kleur - Strong Sienna. Histor Kleur - Warm Clay. Histor Kleur - Deep Quartz
 

Vleugje rood voor een opgewekte sfeer

Rode kleuren staan voor intense gevoelens zoals vreugde, warmte, passie, dynamiek en energie.
Het temperament van rood wordt verzacht in combinatie met warme vergrijsde kleuren. Als je kleuren uit een kunstwerk in je interieur laat terugkomen, creƫer je een charmante sfeer met een mooie kleurbalans.

Histor Kleur - Leem Histor Kleur - Domino. Histor Kleur - Temperament.

Warme aardetinten

Wil je de warmte van de natuur in huis halen, ga dan voor aardetinten als oker, oranje en terra. Kleuren die refereren aan zand, bomen en klei en je een vertrouwd en comfortabel gevoel geven. Je kunt denken aan Histor-kleuren als Lei, Luxe en Ree.

Histor Kleur - Lel Histor Kleur - Luxe. Histor Kleur - Ree.

Wil je meer wooninspiratie in aardetinten? Bekijk dan onze Pinterest borden Interieur-Geel, Interieur-Oranje en Interieur-Rood.

Een kamer met warme aardetinten - Lel%2c Luxe%2c Ree.