Histor - Inspiratie - Wooninspiratie - Grijstinten
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Grijstinten voor een geborgen sfeer

Door meerdere kleuren te gebruiken voor verschillende wanden, geef je diepte en persoonlijkheid aan je interieur.
De combinatie van een vergrijsde warme paars en een koele grijs, brengt je keuken in balans. Grijstinten verzachten contrasten en door hun neutrale aard combineren ze goed met heel veel andere kleuren. Ze zorgen voor sereniteit en een geborgen sfeer. In deze keuken zijn de HistorONE kleuren Violet Grey en Cool Grey toegepast. Start de Histor Kleurkiezer om al onze grijstinten te ontdekken.

  

Grijstinten met gedurfd contrast

Grijstinten laten zich heel goed combineren met kleur, waardoor je een ruimte heel persoonlijk kunt maken.

Maak een strakke keuken bijvoorbeeld minder streng om hem te combineren met frisse kleuren.
Lekker samen koken. Een maaltijd maken voor jezelf of voor je vrienden. Maak je keuken nog mooier door er een snufje kleur aan toe te voegen, net zoals je eten lekker maakt door iets extra’s toe te voegen aan je recept.

  
 

Grijstinten accentueren je meubels

Histor biedt een grote keus in grijstinten, van koel tot warm. Wanneer je vindt dat de voorwerpen in je huis de aandacht verdienen, werk dan met zachte grijsnuances voor je wanden. Hierdoor komen je meubels en accessoires helemaal tot hun recht. De rustige grijstinten Shells Sand Grey en Gravel Grey uit The Color Collection kleurenpalet combineren prachtig met de krachtige kleur Expressive Purple.

  

 

Grijstinten voor een rustgevende sfeer

Wil je je interieur graag rustig houden? Zoek dan accessoires in kleuren die dicht bij de kleur van je wand komt. 

  

Bekijk ons HistorONE Pinterest-bord 'Modern Topaz' voor meer inspiratie en sfeerbeelden van de prachtigste grijze interieurs.