Histor Monodek Revolution
 
 
 
 
 

 
 


        

Altijd strak & streeploos

Histor Monodek Revolution altijd strak & streeploos, ongeacht hoe je schildert. Door de Intelligent Flow Technology vloeien de verfbanen tijdens het drogen naadloos in elkaar over, voor een resultaat zonder strepen of rollerbanen. Met een stralend witte muur als resultaat. Daar knapt je huis van op.

  • Altijd strak en streeploos
  • Mat
  • Optimale dekking
  • Afwasbaar
  • Geurarm 
Bestel Histor Monodek Revolution nu via Gamma.nl of ga naar een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Muur en Plafond schilderen? Volg het stappenplan

Stap 1: De voorbereiding
Reinig de ondergrond met Histor Ontvetter voor een goede hechting. Vul eventuele gaatjes en scheuren met een geschikt vulmiddel. Heb je een zuigende en/of nieuwe ondergrond? Gebruik dan Histor Voorstrijk.

Stap 2: Het aanbrengen
Vooraf de verf goed roeren. Breng vervolgens gelijkmatig aan met een kwast of vachtroller op de droge ondergrond. Begin met het plafond, dan de muren en werk daarbij altijd van boven naar beneden in vlakken en nat in nat. Het mooiste resultaat behaal je met lange bewegingen in éénrichting. Dekking en rendement zijn afhankelijk van de voorbehandeling, structuur en conditie van de ondergrond.

Duurzaamheid

Histor gelooft dat verf kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Materialen en ondergronden gaan namelijk langer mee als ze door de verf van Histor worden beschermd. Daarnaast zorgt de goede dekking van onze producten ervoor dat je minder verf nodig hebt.

De emmer van Histor Monodek Revolution is gemaakt van 90% gerecycled plastic, dat scheelt 90% CO2 vergeleken met de vorige emmer. Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Lees hier meer over duurzaamheid binnen Histor.

Bestel online

Bestel jouw Histor Monodek Revolution nu online op Gamma.nl of ga naar een Gamma bouwmarkt bij jou in de buurt!