Schemerblauw met lavendel ondertoon

Coast of Maine (PPG10-20) is een verzadigd grijze schemerblauw met een lavendelkleurige ondertoon. Een makkelijk te combineren kleur voor elke ruimte! Probeer deze kleur uit met onze kleurstaal, een kleine hoeveelheid of koop deze direct.

60-30-10 met Coast of Maine

Zelf een kleurenpalet maken wordt makkelijk met behulp van het 60-30-10 principe. Hiermee creëer je zelf een uitgebalanceerd kleurenpalet met daarin drie kleuren. Wij hebben alvast onze favorieten voor jou geselecteerd!

Zo combineer je Coast of Maine het beste met witte en lichte tinten voor een rustige sfeer. Denk voor een meer gewaagd resultaat aan een combinatie met een donkerdere blauwtint. 

Test je kleur

Met de Histor ColorTester test je een kleur eenvoudig op de muur. De zelfklevende kleurstaal is makkelijk van de muur af te halen en te verplaatsen. Beoordeel de kleur van alle kanten, op verschillende momenten van de dag en in ieder licht. Gemaakt met 100% echte verf en daarmee kleurecht. Haal het meeste uit je kleurtester met deze tips.

Breng je mooiste kleuren thuis

Histor MY color is een matte muurverf met intens levendige kleuren die lang mooi blijven dankzij de Intense Color Technology.

Ontdek jouw persoonlijke kleurpalet, vind jouw kleurmatch en breng jouw inspiratie tot leven met de Histor MY color app. Download deze in de App Store (TEKSTLINK) of Google Play Store (TEKSTLINK).

BUTTON NAAR MYCOLOR LANDINGSPAGINA