Weer verliefd op je huis | aflevering 5 | seizoen 8 | Histor
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Aflevering 5 - Ivana en Maurice uit Monnickendam

Ivana en Maurice wonen in een jaren ’30 grachtenpand in Monnickendam samen met hun twee kinderen. Na de koop hebben ze gelijk de boven- en benedenverdieping onder handen genomen. Door meningsverschillen in smaak laat het interieur alleen nog te wensen over.
 
Maurice houdt van stevige meubels, natuurlijke materialen en oud hout. De smaak van Ivana vind hij dan ook ‘te zoetjes en te wit’. Ivana ziet namelijk liever een strak interieur met veel lichte kleuren en een vleugje landelijk. Aan vtwonen styliste Fietje Bruijn de taak om de twee smaken samen te brengen en het huis weer gezellig te maken.
 
De Histor kleuren gekozen door de vtwonen stylist:


Voor de wand achter de bank heeft Fietje gekozen voor de kleur Veilig (S 4010-Y70R). Om een geheel te maken laat ze deze kleur ook terugkomen in de nis naast de bank  en op de muur in de hal. De baklijst boven de bank wordt geschilderd in de kleur Najaar (S 4005-Y20R).
 

 
Een vleugje landelijk wordt aan het interieur toegevoegd met de op maat gemaakte schuifdeur. Doordat de deur in dezelfde kleur als de muur is geschilderd valt deze mooi weg. De speelse zitbank langs de ramen wordt geschilderd met Najaar, dezelfde kleur als de baklijst boven de bank.
 

 
De stoere kleur November (S 6005-Y20R) heeft Fietje gekozen voor de muur achter de eettafel en de naast de haard. Door de haard zelf wit te laten komt deze goed tot zijn recht en wordt er een scheiding gecreƫerd tussen de woonkamer en de eetkamer.
 

 
Ook de keuken kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Door nieuwe deurtjes voor de kasten te plaatsen in de kleur Zandsteen (S 2005-Y20R) en de tegels in de kleur Najaar te schilderen krijgt de keuken een hele andere uitstraling.Wil jij het volledige resultaat zien? Loop nu zelf door de woning met de 360 tour van vtwonen.Bekijk hoe de kleur staat in jouw inrichting
Wil jij ook weer verflied worden op jouw woning? Bekijk hoe de kleuren staan in jouw inrichting met onze handige kleurkiezer.
 
Shop jouw verf online
De Histor muurverf en lak bestel jij gemakkelijk online in elke gewenste kleur!