De kleurrijkste make-overs van 2018
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

De kleurrijkste make-overs van 2018

Een nieuwe kleur uitzoeken voor op de muur is altijd een spannend moment. Ga je voor een gewaagde kleur of kies je een veiligere neutrale tint? Dat de vtwonen stylisten lef hebben bleek maar weer met de kleurrijke metamorfoses van 2018. Wij hebben onze favorieten voor jou op een rijtje gezet
 
Kleur van het jaar 2018
2018 stond in het teken van de kleur Climax, een diepgrijze kleur met een warme ondertoon. Deze kleur werd toegepast in de woning van Elyna en Patrick om de twee uiteenlopende woonstijlen, bohemian en basic, samen te brengen. De donkere kleur steekt mooi af bij de neutrale kleur Damp en door de kleur iets door te trekken op beide muren ontstaat er een leuke nis. De bank en kast in de kleur Tin en gele accessoires maken het plaatje helemaal compleet.


 
Dag grijs, hallo kleur
Olaf en Monique waren zelf enorm blij met grijs. Maar Stylist Fietje bracht daar verandering in en koos voor blauw! Hiermee creëerde ze een romantische basis met industriële touch. De muur in de kleur Magneet combineert perfect met de grijze bank en ook de witte accessoires komen helemaal tot hun recht.


 
Een natuurlijke beach-vibe
Sander en Maaike wilde graag een huis waar ze zich beide thuis voelen. Aan de stylist de uitdaging om de industriële woonsmaak samen te brengen met een landelijk woonstijl. Het resultaat was een geschilderde lambrisering op de muur. Voor de basis werd gekozen voor de kleur Soft Sand. Het geheel werd afgemaakt met de groene tint Truffle Grey en een bies in de kleur Deep Steel. Benieuwd hoe jij zelf een mooie lambrisering schildert? Bekijk dan ons handige stappenplan.
 


Een kleurrijk geheel
Jelmer en Maaike hadden veel moeite om een geheel te maken van hun interieur. Marianne ging voor gewaagd en koos voor veel kleur en verschillende vormen in het interieur. De zachtroze muur in de kleur Soft Blush past perfect bij de roze bank en de posters worden extra benadrukt dankzij het vlak in de kleur Clear Ginger.


 
Kies je kleur
Twijfel jij nog over de juiste kleur voor jouw interieur? Bekijk alle Histor kleuren online en laat ze tot leven komen in jouw eigen interieur met de handige Histor kleurenkiezer.