Volmaakte Imperfectie

02volmaakte.png
De technologische ontwikkelingen en een open–mindset spelen een belangrijke rol binnen deze trend. De aanwezigheid van de verschillende digitale devices betekent echter niet dat deze ook 24/7 gebruikt worden. De mens kiest heel bewust om wel of niet bereikbaar te zijn. Het creĆ«ren van rust en stilte is belangrijk. De technologie wordt aangewend om ons inzicht en onze controle over het echte leven te vergroten. 
Kwaliteit staat centraal. Doordat we leven in relatieve overvloed, zit deze kwaliteit met name in het minderen, in het zien van de unieke schoonheid in datgene wat voorheen als imperfect werd beoordeeld. Authenticiteit en uniciteit zijn belangrijk. Keuzes worden gemaakt vanuit respect, voor de omgeving en voor de mens zelf. 

Het is tijd om de wereld te herdefiniƫren, om onze perceptie op de wereld en onze rol daarin aan te scherpen. Wij kunnen het verschil maken als we bewust en respectvol omgaan met alles wat ons omringt. Als we het bijzondere in het algemene zien. Diversiteit, balans, acceptatie, humaniteit en imperfectie spelen daarbij een cruciale rol.

De kleuren die gebruikt worden, zijn tinten uit de natuur, in mindere of meerdere mate verzadigd. De afwerking is veelal bewust niet perfect, maar oneffen en genuanceerd, gerookt, verkleurd en/of mat.