Eclectische Expressie

01eclectisch.png
Door de snelle technologische ontwikkelingen is een nieuwe manier van denken en benaderen ontstaan, bijna zonder grenzen en beperkingen. Mensen zijn open-minded, sociaal, krachtig, denken onconventioneel en toekomstgericht.

Doordat de scheidslijn tussen de virtuele en de echte wereld verdwijnt, wordt de ervaring van de werkelijkheid naar een nieuw niveau getild. Hierin staan interactie en uitwisseling centraal.

Deze trend is eclectisch, creatief en zeer aanwezig in zijn kleur en materiaalgebruik. De combinatie van het gemak van de moderne technologie met een grote mate van zelfexpressie, heeft een nieuwe (digitale) wereld voor ons geopend vol positieve energie en vernieuwing. Doordat er geen lijn wordt getrokken tussen de virtuele en de echte wereld, ontdekken we nieuwe manieren van ontwerpen waarin de natuur en de technologie elkaar sterk beïnvloeden.

De kleuren zijn stevig en intens en de afwerking is divers, van ultra mat tot ultra glanzend. De mix van materialen is persoonlijk en uitgesproken, waardoor een nieuw eigentijds woonbeeld ontstaat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie