Histor kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

Kleur van het Jaar 2023

Niets is zo persoonlijk als kleur. Wat het precies met je doet, verschilt van persoon tot persoon. En dat maakt het gebruik van kleur in huis ook zo leuk. De drie nieuwe inspiratiepaletten van Histor sluiten aan bij de huidige tijdsgeest, waarin we van ons huis weer een warme, harmonieuze plek willen maken. Zin in een andere kleur in je interieur? Laat je inspireren door onze inspiratiepaletten en Kleur van het Jaar 2023!

Kleur van het Jaar 2023: Vining Ivy!

Vining Ivy is groen, blauw, groenblauwig, blauwgroenachtig en alle andere mogelijke combinaties van beide kleuren. Deze serene tint is een trendy toevoeging aan de bestaande paletten of een elegant kleuraccent voor een meer traditionele vibe. Vining Ivy mengt krachtig blauw met verfijnd groen voor een diepe edelsteenkleur. Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creƫert.
 
Met de Histor-inspiratiepaletten Serenity, Origin en Duality vormt deze rijke nuance de basis voor sfeervolle en persoonlijke kleurcombinaties die ons in contact brengen met ons gevoel. 
 

 

Je kleur toepassen

Onze lakken en muurverven kun je laten mengen in de kleur of kleuren die je hebt gekozen.
Je keuze gemaakt? Kies dan het passende product voor je klus en koop het in jouw kleur.