Histor NL - Inspiratie - ONE by Histor Krijtverf en wax
 
 
 
 
 
 
 

 
 


        

ONE by Histor Krijtverf assortiment

  • ONE by Histor Krijtverf; dit is een verf op waterbasis waarin natuurlijke pigmenten en krijt zijn toegevoegd. Dit geeft de verf na aanbrengen een prachtige poedermatte uitstraling. De Krijtverf is uniek omdat het zowel op muren als op meubels en accessoires gebruikt kan worden. Het kleurenpallet van ONE by Histor krijtverf bestaat uit 16 poedermatte kleuren.
  • ONE by Histor Wax; deze decoratieve wax is speciaal geschikt voor het gebruik over krijtverf. Met deze wax kunnen verschillende decoratieve effecten gecreëerd worden. ONE wax kan voor meubels en accessoires gebruikt worden en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; Brons, Wit en Grijs.
  • ONE by Histor Spalter, kwast waarmee je de krijtverf gemakkelijk kunt aanbrengen en direct een mooi resultaat bereikt.

Waar kun je ONE Krijtverf voor gebruiken?

ONE by Histor krijtverf kan zowel voor meubels als voor muren gebruikt worden.
Door de verf op verschillende manieren aan te brengen kunnen diverse effecten gecreëerd worden zoals; doorschuureffect en verouderd/antiek effect.

Combineer je de ONE krijtverf met de decoratieve wax van ONE by Histor dan kun je zelfs nog meer effecten creëeren. Er staan enkele voorbeelden hier op de pagina.


      

 

Verouderde / antieke look

Deze haard is geschilderd in 2 verschillende kleuren ONE by Histor krijtverf. Daarna is de bovenste laag plaatselijk doorgeschuurd. Hiermee creëer je deze mooie verouderde / antieke look.
De muur is geschilderd in een bijpassende ONE by Histor krijtverf kleur.


      

Antiek effect met ONE Krijtverf en Wax

Dit kastje is geschilderd met ONE by Histor Krijtverf. Er zijn 2 lagen verf aangebracht voor goede dekking.
Na droging, is de wax met een zachte doek aangebracht langs de randen van het kastje.


   

White wash met ONE Krijtverf en Wax

Op het kratje zijn eerst met ONE by Histor Krijtverf de letters geschilderd.
Na droging, is de witte wax van ONE by Histor met een zachte doek aangebracht. Afhankelijk van hoeveel wax je gebruikt kun je het kistje zo wit maken als je zelf wil. Hier is gekozen voor een lichte white wash.