Trend #2: Puur

Met een zacht en helder palet, ronde vormen en een minimalistische inrichting creëer je rust en helderheid in je huis en daarmee in je hoofd. "The joy of missing out - j.o.m.o." raakt de kern van deze trend. Met een voorkeur voor minder (spullen, to-do's en social media) maar met meer en oprechte aandacht.

Het terugbrengen tot de essentie staat centraal in deze trend, van zowel het dagelijks leven als ons interieur. Terug naar het pure en echte. Wat heb je nodig om gelukkig te zijn, om je energie te laten stromen?

Een helder hoofd waardoor je kan focussen en tegelijkertijd vrij kan denken. Met water als element en symbool voor de essentie van het leven, de ultieme helderheid en de continue beweging.

Door het aantal materialen en kleuren te beperken creëer je rust en ruimte in je huis. Tijd, samenzijn en privacy zijn de nieuwe luxeartikelen. 

Kleurenpalet Puur:
Kleurbedenktijd
Wil je één van de nieuwe Histor trendkleuren uitproberen in jouw interieur? Kies dan voor Histor met Kleurbedenktijd. Kun je niet wennen aan de nieuwe kleur, dan mag je gratis een andere Histor kleur uitkiezen. Kijk op de actiepagina van Histor Kleurbedenktijd voor meer informatie.