Trend #4: Natuurlijke Ruimte

Voortgekomen uit de grote huidige focus op verantwoord en biologisch leven, eten en wonen, heeft deze trend een sterke connectie met de natuur. Zowel in letterlijke zin door het gebruik van de kleur groen op de muur in combinatie met veel groene planten, als in figuurlijke zin door de keuze voor "groene" duurzame producten, meubels en voeding.

De combinatie van diepe natuurlijk groene tinten en warme aarde tinten is typerend. Het palet gaat echter verder en linkt aan de natuur in de breedste zin van het woord, het universum waar wij slechts een klein onderdeel van zijn. Met nachtblauw als verwijzing naar de kosmos.

De donkere, koelere kleuren in dit palet vormen een mooi contrast met de lichte tinten. Net zoals een donkere sterrenhemel nog mooier wordt als witte wolken hem deels bedekken.

Kleurenpalet Natuurlijke Ruimte:
Kleurbedenktijd
Wil je één van de nieuwe Histor trendkleuren uitproberen in jouw interieur? Kies dan voor Histor met Kleurbedenktijd. Kun je niet wennen aan de nieuwe kleur, dan mag je gratis een andere Histor kleur uitkiezen. Kijk op de actiepagina van Histor Kleurbedenktijd voor meer informatie.  
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie