Trend #3: Kracht

Een uitgesproken en krachtig palet dat ruimte geeft aan creativiteit en verandering. Door buiten de lijntjes te kleuren ontstaan vaak de mooiste dingen. Voor wie er voor open staat in vele opzichten interessant, aantrekkelijk en uitdagend. Creativiteit en het breken met conventies domineren dit thema. Het opnieuw definiëren van jezelf en je omgeving resulteert in andere manieren van leven en van het inrichten van je huis: uitgesproken en met veel creativiteit en kracht.

Waarom niet een keer je plafond schilderen in plaats van de muren? Of misschien wil je je ruimte delen met je vrienden? Jullie kunnen dan samen werken vanuit huis. De woonkamer is dan tegelijkertijd The Office. De keuken is dan de plek om nieuwe mensen te ontmoeten, zowel live als online. Want natuurlijk ben je via social media 24/7 verbonden met je vrienden en de rest van de wereld. Je nieuwe vrienden bezoek je graag want reizen staat hoog op je wensenlijstje. Dit zie je terug in je inrichting, een uitgesproken mix van meubels, vormen en kleuren.

Kleurenpalet Kracht:
Kleurbedenktijd
Wil je één van de nieuwe Histor trendkleuren uitproberen in jouw interieur? Kies dan voor Histor met Kleurbedenktijd. Kun je niet wennen aan de nieuwe kleur, dan mag je gratis een andere Histor kleur uitkiezen. Kijk op de actiepagina van Histor Kleurbedenktijd voor meer informatie.