Trend 3: Flow in the Know

Technologie en natuur worden samengebracht bij Flow in the Know. Het palet heeft donkere, warme kleuren gecombineerd met aardetinten. Deze mysterieuze donkere kleuren zorgen voor een gezellige sfeer, terwijl de lichtere tonen wat contrast brengen.

De kleuren uit het trendpalet Flow in the Know:Flow in the Know is een trend die geïnspireerd is door kennis, zelfreflectie en innovatie. Het is perfect voor doorzetters en mensen die positieve verandering teweegbrengen zonder het verleden uit het oog te verliezen.


 
Deze trend zorgt voor een verfijnd samenspel van technologie en natuur door middel van rauwe natuurtinten als Ginger Cake en Talavera, naast natuurlijk geoxideerd blauw-groen wat te vinden is in Chinese Porcelain en Wave of Mystery. Een kleurengroep voor mensen die op zoek zijn naar manieren om de maatschappij te veranderen, door bij te dragen aan een toekomst die beter is dan het verleden.


 
Creëer een mysterieuze sfeer met Wave of Mystery, door bijvoorbeeld de muur en kast in dezelfde kleur te schilderen. De deur in de kleur Gingercake zorgt voor wat contrast.

Maak je eigen kleurencombinatie
Creëer je eigen rustige interieur door de kleuren van de Flow te combineren in het Core trendpalet. Kun je een beetje hulp gebruiken bij het maken van je eigen kleurencombinatie? Het 60-30-10-principe helpt je bij het vinden van de juiste balans. Ontdek hoe je je eigen 60-30-10 combinatie kunt maken.


 
De Histor kleurentrends van 2020
Flow at the Core is een van de drie kleurentrends van 2020. De drie paletten komen perfect overeen met de trendkleur 2020 Chinese Porcelain. Benieuwd naar de rest? Bekijk de andere twee trends: Flow on the Move en Flow at the Core.