Trend 2: Flow at the Core

Flow at the Core is een elegant trendpalet met zowel donkere als lichtere tinten. Deze kleuren versterken elkaar en creëren een gevoel van harmonie, rust en authenticiteit in je huis.
 
De kleuren van de Flow at the Core:


 
Moeder Natuur geeft de aanwijzingen in deze botanische, down to earth en duurzame verzameling kleuren. Een perfecte mix voor degene die niet ieder seizoen iets anders wil, maar zoekt naar een sprankelende kleurencombinatie voor de lange termijn.


 
De kleuren van Flow at the Core roepen comfort en nostalgie op, vooral de zachte middentonen. Troostrijke kleuren als Rose Stain en Suguaro geven een rustgevend gevoel. Helemaal door de toevoeging van donkere tinten als Robin’s Wing en Black Lily. Het lichte deel van het palet is toegevoegd om het geheel meer diepte te geven.Door twee aangrenzende muren elk een andere kleur te geven, één donker en één licht, creëer je een verrassend effect. Door ronde vormen en zachte materialen te kiezen, wordt uw huis een comfortabele en gezellige cocon.
 
Maak je eigen kleurencombinatie
Creëer je eigen rustige interieur door de kleuren binnen dit trendpalet te combineren. Kun je een beetje hulp gebruiken bij het maken van je eigen kleurencombinatie? Het 60-30-10-principe helpt je bij het vinden van de juiste balans. Ontdek hoe je je eigen 60-30-10 combinatie kunt maken.


   
De Histor kleurentrends van 2020
Flow at the Core is een van de drie kleurentrends van 2020. De drie paletten komen perfect overeen met de Histor trendkleur 2020 Chinese Porcelain. Benieuwd naar de rest? Bekijk de andere twee trends: Flow on the Move en Flow in the Know.