Trend 1: Flow on the Move

Dit vrolijk en speels palet brengt kleuren van over de hele wereld samen. Hierdoor ontstaat er een fris nieuw beeld dat zowel modern als bekend aandoet. ‘Vloekende’ kleuren als Sweet Sheba, LA Heart en Chinese Porcelain zijn een opgewekte combinatie die expressie aanmoedigen in de zelfbewuste en extraverte mens.
 
De kleuren van de Flow on the Move trend palette:


 
Flow on the Move is expressief, creatief en speels. De levendige kleuren barsten van de energie en zijn geïnspireerd op de dynamiek in ons leven. Geen weg wordt overgeslagen, geen berg is te hoog! Dit speelse palet mixt de invloeden uit verschillende culturen en tijdperken, waardoor frisse en unieke combinaties ontstaan die tegelijkertijd retro en eigentijds aanvoelen.

Mixing en matching op z’n best
In dit trendpalet draait het om het maken van creatieve kleurencombinaties. Denk hierbij aan Sweet Sheba, LA Heart & Chinese Porcelain. De lichtere en donkerdere kleuren versterken elkaar en geven je interieur een uniek karakter.


 
Maak je eigen kleurencombinatie
Met de kleuren uit het Flow on the Move-palet kun je ongelimiteerd combineren. Kun je een beetje hulp gebruiken bij het maken van je eigen kleurencombinatie? Het 60-30-10-principe helpt je bij het vinden van de juiste balans. Ontdek hoe je je eigen 60-30-10 combinatie kunt maken.


 
De Histor kleurentrends van 2020
Flow on the Move is een van de drie kleurentrends van 2020. De drie paletten komen perfect overeen met de Histor trendkleur 2020 Chinese Porcelain. Benieuwd naar de rest? Bekijk de andere twee trends: Flow at the Core en Flow in the Know.