Be Wild

De kleuren van Be Wild stralen optimisme en energie uit en worden op een creatieve en inspirerende manier gecombineerd met meer neutrale tinten. Het palet is speels en biedt veel ruimte om hier creatief mee aan de slag te gaan. Door opvallende, gedurfde kleurcombinaties te maken laat je zien wie je bent! Vol zelfvertrouwen, met humor en lef richt je je huis in met verrassende vormen en een eigenzinnige combinatie van kleuren.

De kleuren uit het Be Wild palet:
       Het neutrale Transcend geeft een aardse toon aan heldere kleuren als Sky Palace, een onverwachte lichtpaarse kleur en Diving Trip een diepe aquablauw.Whitby Jet, een donkere, warme, vleermuiszwarte kleur dient als achtergrond voor de roze Raspberry Cocktail en Diving Trip. Door deze zwarte kleur zijn deze tonen nog levendiger.Een rustige sfeer maak je door het warme zwarte Whitby Jet te combineren met Mercurial. Gedurfd en kalmerend.Maak een statement door één muur te schilderen in Raspberry Cocktail. Dit geeft een creatieve draai aan een anders neutraal interieur.

Histor inspiratiepaletten 2021
Be Wild is een van de inspiratiepaletten van 2021. De drie paletten hebben elk de kleur Transcend als basis. Benieuwd naar de rest? Bekijk de andere twee trends: Be True en Be Well