Be Well

Een plek om je thuis te voelen is belangrijker dan ooit. Met de kleuren uit het Be Well inspiratiepalet creƫer je balans en comfort in je interieur. De natuurlijke zachte tinten zorgen voor rust en kalmte in huis. Combineer de tinten met ronde vormen of verschillende texturen en materialen om het interieur eigen te maken.

De kleuren uit het Be Well palet: 

      In dit interieur is gebruik gemaakt van de kleuren Transcend, Light Cherry Parade en Misty Aqua. De zachte blauw, roze en bruintinten in deze 60-30-10 combinatie zorgen voor een ontspannen gevoel in de slaapkamer. Perfect voor degene dat welness gevoel in huis willen halen.Voor een speels maar rustig effect, combineer Winter Peach, Light Cherry Parade, Misty Aqua en Gothenburg in de kinderkamer. Een vrolijke combinatie met kalmerend effect, perfect voor een goede nachtrust.In kamers met veel licht zijn de donkerdere kleuren in Be Well prachtig. Zoals Salal Leaves hier gecombineerd met hout, grijze kussens en lichtgrijze vloer. Of de blauwe kleur Gothenburg die voor rust en concentratie zorgt in de studeerkamer.

Histor inspiratiepaletten 2021
Be Well is een van de inspiratiepaletten van 2021. De drie paletten hebben elk de kleur Transcend als basis. Benieuwd naar de rest? Bekijk de andere twee trends: Be True en Be Wild