Be True

Het Be true inspiratiepalet is gebaseerd op een mix van hedendaagse, natuurlijke en historische invloeden. Nieuwe, eigentijdse kleurencombinaties worden gemaakt door warme, aardse tinten te combineren met rijke, donkere kleuren. Dit palet is voor degenen die inspiratie opdoen in het verleden en dit graag combineren met dagelijkse invloeden om zo een eigen en nieuwe stijl te creëren. Kenmerkend voor dit palet is dat materialen vaak een doorleefde uitstraling hebben, de kleuren zijn rijk en verbinden elementen uit het heden en verleden met elkaar.

De kleuren uit het Be True palet: 
      Geef de keuken een nieuwe kleur. Upcycling is immers het nieuwe recyclen. De kleur Enchanting Eggplant, a donkere, roestige, neutrale rood met chocoladebruine ondertoon zorgt ervoor dat het groene Boulder Lichen en de bruine Transcend keukenkastjes net wat spannender worden.Enchanting Eggplant is ook perfect te gebruiken als hoofdkleur. Gecombineerd met Wild Hyacinth in de gordijnen en Pizza Pie in accessoires, geeft de kleur deze kamer een koninklijk gevoel maar voelt toch modern en fris aan.De kleur Holly Glen verbindt het vintage nachtkastje met de koperen lamp. Dit zorgt voor een rustgevend kleurenpalet in de slaapkamer, perfect voor een goede nachtrustCreëer een huiselijk gevoel met Welcome Home als hoofdkleur. Deze tint combineert perfect met de Wild Hyacinth, een donkere, paarse met indigo ondertoon en Pizza Pie accenten.

Histor inspiratiepaletten 2021
Be True is een van de inspiratiepaletten van 2021. De drie paletten hebben elk de kleur Transcend als basis. Benieuwd naar de rest? Bekijk de andere twee trends: Be Well en Be Wild