Trend 4: With Spirit

Op zoek naar een creatieve en spirituele vibe in huis? De trend With Spirit is perfect voor iedereen die op zoek is naar een sterkere verbinding met de natuur en een vleugje mystieke glamour. Met het verrassende kleurenpalet kun je alle kanten op.

De kleuren uit het With Spirit trendpalet:

      

Warme paarse en lichte blushtinten vormen de belangrijkste kleuren in dit palet. Paarse tinten worden geassocieerd met wijsheid, creativiteit, onafhankelijkheid, mysterie en magie. Voor een extra sprankeltje mystiek voeg je de donkere groentint Quiet Clearing en de off-black Whitby Jet toe.De Histor kleurentrends van 2019
With It is een van de vier Histor kleurentrends van 2019. De vier paletten sluiten perfect aan bij de Histor trendkleur 2019 Quiet Clearing. Nieuwsgierig geworden naar de rest? Bekijk dan ook de andere drie trends: With It, With Class, en Without.

Kleurbedenktijd
Wil je een Histor Trendkleur uitproberen in jouw interieur, maar twijfel je of het wel past? Geen zorgen. Dankzij Histor Kleurbedenktijd neem je geen enkel risico. Ben je toch niet blij met je nieuwe kleur? Dan mag je gratis een andere Histor kleur uitkiezen!