Trend 3: Without

Less is more. Without is ideaal om een sfeer neer te zetten waarin de natuur en minimalisme de boventoon voeren. Met de zachte wit- en pasteltinten zorgt dit kleurenpalet voor een rustgevende sfeer. Perfect voor als je op zoek bent naar een interieur dat je laat aarden en rust uitstraalt in deze hectische tijden.

De kleuren uit het Without trendpalet: 

      

En omdat alles draait om balans, vind je in dit overwegend lichtere palet ook enkele donkere tinten. Juist de combinatie van licht en donker zorgt voor een kleurpalet dat indruk maakt. Deze trend laat zien dat rust ook krachtig kan zijn.De Histor kleurentrends van 2019
With It is een van de vier Histor kleurentrends van 2019. De vier paletten sluiten perfect aan bij de Histor trendkleur 2019 Quiet Clearing. Nieuwsgierig geworden naar de rest? Bekijk dan ook de andere drie trends: With It, With Class, en With Spirit.

Kleurbedenktijd
Wil je een Histor Trendkleur uitproberen in jouw interieur, maar twijfel je of het wel past? Geen zorgen. Dankzij Histor Kleurbedenktijd neem je geen enkel risico. Ben je toch niet blij met je nieuwe kleur? Dan mag je gratis een andere Histor kleur uitkiezen!